
Μια ταινία ντοκιμαντέρ για τους Def Leppard με τον τίτλο “Long Live Def Leppard” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2027 από την Crosswalk.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Jeff Feuerzeig, γνωστός από τις ταινίες The Devil And Daniel Johnston και Author: The JT LeRoy Story, ο οποίος δήλωσε: «Το καλοκαίρι του 1981, αφού διάβασα για τους Def Leppard στο Creem, είδα το συγκρότημα, που τότε δεν ήταν ακόμη γνωστό, να ανοίγει τη συναυλία του Ozzy Osbourne στην πρώτη του περιοδεία Blizzard Of Ozz, στο Convention Hall του Asbury Park. Αυτά τα νεαρά παιδιά από το εργατικό Sheffield ξεπερνούσαν κατά πολύ τις προσδοκίες και έπαιζαν σαν να ήξεραν ότι είχαν έρθει για να μείνουν. Ενθουσιάστηκα και έγινα θαυμαστής τους για μια ζωή.
Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τα μέλη του συγκροτήματος και να μεταφέρω στην οθόνη τη μοναδική, συγκινητική και συχνά χιουμοριστική ιστορία τους ως αουτσάιντερ. Αυτή δεν είναι η συνηθισμένη ιστορία για sex, drugs και rock ’n’ roll. Long live Def Leppard, λοιπόν!»






