Σύμφωνα με την παρακάτω επίσημη ανακοίνωση των Metallica, το official pop-up store θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στην Αθήνα την Παρασκευή και για τρεις μέρες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

ΑΘΗΝΑ
Το Pop-Up Shop #M72Athens ανοίγει την Παρασκευή!
Κάθε Pop-Up Shop M72 θα διαθέτει τη δική του έκδοση του δίσκου “72 Seasons” σε βινύλιο με σπλάτερ, καθώς και μια αποκλειστική αφίσα με μεταξοτυπία, μπλουζάκι της εκδήλωσης και skateboard, σχεδιασμένα από μερικούς από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.*
Πολυτελή αντικείμενα, όπως τα νέα κοσμήματα Deathbones x Metallica με σχέδια που λατρεύουν οι οπαδοί και αποκλειστικές φανέλες ποδοσφαίρου της περιοδείας, θα είναι διαθέσιμα μαζί με όλα τα βασικά προϊόντα που έχετε συνηθίσει, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους συλλογής από νέα και κλασικά εμπορεύματα και προϊόντα YETI με το λογότυπο των Metallica! Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Pop-Up Shops θα έχει πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.
Μην ξεχάσετε να πάρετε μια #M72FanCard κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε φοβερά δώρα, συμπεριλαμβανομένων εισιτηρίων για το Snake Pit!
ΠΑΡ & ΣΑΒ: 8:30 π.μ. – 8 μ.μ.
ΚΥΡ: 8:30 π.μ. – 6 μ.μ.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100 | ΑΘΗΝΑ 118 54

*Θα υπάρχει περιορισμένη ημερήσια ποσότητα βινυλίων, αφισών και skateboards προς πώληση, με περιορισμό ενός τεμαχίου ανά πελάτη.