28 Μαρ 2017

Oceans Of Slumber

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
0 σχόλια

Οι Oceans Of Slumber πραγματοποίησαν την πρώτη headline εμφάνισή τους εκτός Αμερικής (στην οποία έκοψαν κώλους) και οι τυχεροί ήμασταν εμείς. Δεν χάσαμε λοιπόν την ευκαιρία να κάνουμε μια κουβέντα μαζί τους. Σε ένα μικρό δωμάτιο στα παρασκήνια του Fuzz, λίγες ώρες πριν βγουν στη σκηνή, οι Dobber Beverly (drums) και Cammie Gilbert (φωνητικά) έκατσαν μαζί μας για μία απολαυστική συνέντευξη, τα καλύτερα μέρη της οποίας αποτυπώνονται στις παρακάτω γραμμές. Μπορείτε φυσικά να απολαύσετε και το βίντεο με υλικό από τη συναυλία!
Συνέντευξη: Γιώργος Τερζάκης

Διαβάστε περισσότερα...
24 Μαρ 2017

Scar Of The Sun

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
0 σχόλια

Μιλήσαμε με τον Terry Nika από τους Scar Of The Sun,  κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας  με τους Firewind και μάθαμε όλα τα τελευταία νέα για το δίσκο “In Flood”,τις σκέψεις τους για το μέλλον και για το επόμενο live τους στην Αθήνα μετά από χρόνια. Συνέντευξη Μαρίζα “Crash”.

Διαβάστε περισσότερα...
13 Φεβ 2017

Captain Poon

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
0 σχόλια

Η είδηση και μόνο ότι ο κιθαρίστας των Gluecifer (πρώην) θα βρισκόταν στην Αθήνα σαν μέλος της μπάντας του Marky Ramone ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μια έντονη προσμονή για τη συγκεκριμένη συναυλία, αλλά και για μια πιθανή συνέντευξη, η οποία τελικά πραγματοποιήθηκε στο roof garden του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη. Ο Captain Poon είναι χαλαρός και άνετος με το δερμάτινο μπουφάν του, αν και κάνει μια σχετική ελληνική ζέστη, είναι άλλωστε Σεπτέμβριος, την οποία δεν έσβησε η ξαφνική μπόρα που προηγήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα...
06 Φεβ 2017

Dare

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
0 σχόλια

Οι Dare επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα μας και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη αφορμή για να συνομιλήσουμε με τον ιδρυτή τους, τον σπουδαίο Darren Wharton. Το νέο album, οι Thin Lizzy, η ελληνική μουσική παράδοση και το ποδόσφαιρο είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία μιλήσαμε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα –όπως θα διαπιστώσετε- συνέντευξη. Ραντεβού στις 11 Φεβρουαρίου στο The Crow Club! Συνέντευξη: Σάκης Νίκας

Διαβάστε περισσότερα...
30 Ιαν 2017

Firewind

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Συνεντεύξεις
0 σχόλια

Διπλή επιστροφή για τους Firewind, αφού εκτός του ότι κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια ξαναγυρίζουν στο γνώριμο στυλ τους μετά την παρένθεση, όπως αποδεικνύεται, του “Few Against Many” και με νέο τραγουδιστή, τον Henning Basse. Ο Gus G μιλάει στο Rockpages.gr και αναλύει την επιλογή του Basse, την επιστροφή στον ήχο της μπάντας, το Ελληνικό concept του “Immortals”, την πρώτη συμμετοχή εξωτερικού συνεργάτη σε άλμπουμ των Firewind και άλλα. Δεσμεύεται επίσης ότι το συγκρότημα θα εμφανιστεί στην πατρίδα του… Αναμένουμε! Συνέντευξη: Γιάννης Δόλας

Διαβάστε περισσότερα...

Ι Have Something To Say

Copyright © Rockpages.gr | Created by ZulusitesZuluSites